Berkel vrouwen kunnen 22 april kampioen worden

Voor aanvang van de wedstrijd werd de teamfoto gemaakt waarna een ieder enthousiast begon aan de warming-up voor wederom weer een finalewedstrijd, ditmaal tegen het laaggeklasseerde RVVH.

Belangen zijn bekend , zelf winnen en zo de druk bij nummer twee Klarenbeek houden dat later moest aantreden tegen Sparta en daarover dus later meer.
In de beginfase probeerde Berkel direct het één en ander te forceren door met leuk combinatievoetbal kansen te creëren.
Kansen en mogelijkheden waren er maar o.a Demi Verlangen , Lindy Hogedoorn, Alyssa Daal en Anouk Angkotta hadden het geluk niet aan haar zijde.
De tegenstander probeerde ook menigmaal het Berkel doel te vinden ,iets dat best lukte maar dan was daar Bianca Troost om een treffer te voorkomen.
De lat voorkwam na een klein  half uur een treffer van Anouk Angkotta en Demi Verlangen maar niet veel later viel toch de verdiende 1-0 en het was Lindy Hogedoorn die de blauw-gele trots uit Lansingerland op voorsprong bracht.
Dit kon de equipe van Sanne Dekkers tot aan de rust volhouden en dus ging men voldaan richting thee en limonade.
In het tweede bedrijf probeerde Berkel direct de wedstrijd te beslissen en kreeg ook mogelijkheden wat al vrij snel resulteerde in de verdiende 2-0 , een schitterende assist van Alyssa Daal op Lindy Hogedoorn werd door laatstgenoemde prima afgerond en zo was er dus de comfortabele voorsprong.
De tegenstander probeerde absoluut ook mee te voetballen en was sporadisch gevaarlijk maar echt in paniek raakte Berkel geen moment.
In de 58e minuut scoorde aanvoerdster Demi Verlangen de 3-0 en een kleine 10 minuten later was het Alyssa Daal die Berkels vierde treffer noteerde .
Wedstrijd beslist want RVVH kwam er verder niet aan te pas en Berkel speelde het vervolg gecontroleerd uit en gaf niks meer weg.
Een heerlijke overwinning voor speelsters en staf die later nog meer waarde kreeg.
Nummer twee Klarenbeek moest savonds aantreden bij en tegen Sparta en ging daar finaal kopje onder.
Het verloor in Rotterdam met 4-2 en hierdoor heeft Berkel met nog drie wedstrijden te spelen een voorsprong van zeven punten.
KOMENDE ZATERDAG 22 APRIL KAN BERKEL DUS KAMPIOEN WORDEN EN PROMOVEREN NAAR DE TOPKLASSE.