Benefietconcert Lansingerland voor slachtoffers aardbeving

Op maandag 6 februari zijn Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen met duizenden doden en gewonden tot gevolg, de schade is enorm.
Cultuur aan het Lint organiseert samen met violiste Quirine Scheffers een groot benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Op donderdag 23 februari treden in de OL Vrouw Geboortekerk aan de Noordeindseweg in Berkel musici en dichters op uit Lansingerland. Muziek van violiste Quirine Scheffers en pianist Damien Heemskerk. Sonja Huizinga brengt gezongen poëzie. Het Natural Blend Quartet zingt close harmony en dichter Arie van Driel declameert. Allen werken belangeloos mee aan dit concert voor het goede doel.

Aanvang is 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Bij de uitgang is een collecte voor Giro 555.

Foto: Cultuur aan het Lint