Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente live op tv

Lansingerland – Op maandag 9 januari luiden inwoners en burgemeester Pieter van de Stadt het nieuwe jaar in. Dit jaar is de nieuwjaarsreceptie weer fysiek voor iedereen toegankelijk in het gemeentehuis. Burgemeester Pieter van de Stadt blikt vanaf 19.00 uur terug op vorig jaar en kijkt samen met de inwoners naar het jaar dat voor ons ligt. Maar er worden ook prijzen uitgereikt.  

Het is ondertussen traditie in Lansingerland: gemeente reikt vrijwilligersprijzen uit. Een spannend moment, want misschien wordt je wel in het zonnetje gezet! Afgelopen 2 jaar gebeurde dat live in de TV studio van RTV Lansingerland vanwege de coronamaatregelen, maar dit jaar staan de winnaars weer op het podium in de hal van het gemeentehuis.

De nieuwjaarsspeech van de burgemeester en de uitreiking van de vrijwilligersprijzen zijn live op TV te volgen vanaf 19 uur op RTV Lansingerland.