Eerste herfsteditie van Expeditie Lansingerland groot succes

Lansingerland  – Met de Buiten Bikkel Clinic op zaterdag 29 oktober is er een einde gekomen aan Expeditie Lansingerland voor deze herfstvakantie. Gedurende de hele herfstvakantie werden er 15 verschillende activiteiten georganiseerd, met in totaal ruim 150 enthousiaste deelnemers.

Elke vakantie stelt Expeditie Lansingerland in samenwerking met lokale aanbieders een zo divers mogelijk aanbod van sport-, spel- en cultuuractiviteiten samen, voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar oud. Met ruim 150 deelnemers voor de 15 verschillende activiteiten kan de organisatie met genoegen concluderen dat dat ook deze vakantie goed is gelukt.
Aanbieders raken daarnaast steeds beter bekend met Expeditie Lansingerland. “Ik hoorde dat het tegenwoordig elke vakantie is. Ik ga zeker kijken of het lukt om elke vakantie wat te organiseren”, aldus één van de aanbieders. Ook de ouders van deelnemende kinderen zijn razend enthousiast.
Zo was de reactie van een moeder bij een activiteit: “Een super initiatief, waarbij mijn kind voor een kleine bijdrage een grote ervaring rijker is. Heel erg fijn dat Expeditie Lansingerland er is.” Wethouder Leon Hoek: “Deze herfstvakantie beleefden weer veel Lansingerlandse kinderen met Expeditie Lansingerland plezier aan sport, spel en cultuur. Dat geeft een extra dimensie aan het vakantiegevoel. Dit bredere aanbod aan activiteiten – de volgende keer ook In de kerstvakantie – is iets waar we trots op mogen zijn in onze gemeente.”

Volgende editie in de kerstvakantie
Achter de schermen is Expeditie Lansingerland al druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie in de kerstvakantie. Vanaf maandag 12 december 17.00 uur is het complete aanbod te vinden op www.expeditielansingerland.nl.

In Lansingerland Actueel bezochten we een van de activiteiten in de herfstvakantie.

 

Foto: Lansingerland Beweegt