Expeditie Lansingerland van start

Expeditie Lansingerland is maandag 11 juli 2022 al gestart maar op woensdag 13 juli was de officiële opening bij TOGB Tennis & Padel. Wethouder Sport van Gemeente Lansingerland, Leon Hoek, verzorgde de officiële opening.

Wethouder Hoek verzorgde de officiële opening door een bal met een padelracket tegen het Expeditie Lansingerland-logo aan te slaan.
De opening vond plaats bij TOGB Tennis & Padel. De banen daar zijn gloednieuw, zelfs nog niet eens officieel geopend, maar de deelnemers van Expeditie Lansingerland mochten alvast spelen. Aansluitend op de officiële opening vond namelijk de uitverkochte activiteit Padel plaats.
Expeditie Lansingerland het periodiek terugkerende programma (elke schoolvakantie) wat wordt opgesteld in samenwerking met lokale sport- en cultuur aanbieders uit Lansingerland. De activiteiten zijn voor iedereen t/m 18 jaar woonachtig in Gemeente Lansingerland. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,- per activiteit.

Op www.expeditielansingerland.nl vind je het complete aanbod.