Lekker lange platen op de langste dag

21 juni is de langste dag van het jaar. The Alternative viert dat door lekkere lange platen te draaien. Meestal hoor je in dat programma tracks van 2.30 tot 4.00 minuten. In de komende uitzending zijn ze niet korter dan zes minuten.

Bands als Tool en The War On Drugs staan bekend om hun lange platen. Maar wist je dat Green Day ook een song van negen minuten heeft gemaakt? En dat White Lies nog maar een paar jaar geleden ook de Nederlandse hitlijsten haalden met een track van zeven minuten? Je hoort ze 21 juni op RTV Lansingerland.

The Alternative
The Alternative is het programma met alternatieve muziek. Natuurlijk ronkende gitaren, maar ook goede liedjesschrijvers en verfijnde beats. Je hoort de alternatieve tracks die er nu toe doen, het beste van alle tijden en je ontdekt veel nieuwe muziek.