Lansingerland Live 2022 een groot succes

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni was er na 2 jaar corona eindelijk weer een nieuwe editie van Lansingerland Live.

Wat een succes was het weer, iedereen had er zin in, allemaal blije gezichten en iedereen met een brede glimlach op het gezicht. Bier, fris en wijn vloeide weer rijkelijk en er was ook genoeg keuze in eten, voor ieder wat wils.

Uiteraard is een festival niet compleet zonder topartiesten, onder meer DJ Paul Elstak, Mental Theo, Toy-Box traden op op vrijdag tijdens de 90’s editie, op de zaterdag traden onder meer Miss Montreal, Kraantje Pappie en Chef’Special op tijdens de pop/rock editie van Lansingerland Live 2022.

Hieronder een fotogalerij van het festival, ook staat op YouTube en op de site een Extra Editie met een terugblik op Lansingerland Live 2022 en zet vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2023 alvast in je agenda voor Lansingerland Live 2023!

Deze slideshow vereist JavaScript.