Berkel zaalvrouwen 1 kampioen hoofdklasse west 2

Nadat Berkel kampioen was geworden in de éne hoofdklasse en TPP/ Feyenoord Futsal Vr2  in de andere kwam er op initiatief van de KNVB een beslissingswedstrijd met als inzet de titel kampioen west 2 hoofdklasse vrouwen.

De wedstrijd werd afgelopen woensdag gespeeld in de Zevenkampsering  (voor beide neutrale sporthal) en in een spannende wedstrijd trok Berkel aan het langste eind,won met 4-2 door doelpunten van Lindy Hogedoorn(2×),Jonna Hulshof en Madelief Maasland waardoor de kanjers  zo de terechte kampioen zijn  in een meer dan voortreffelijk seizoen .
Na afloop kregen de speelsters uit handen van de KNVB de daarbij horende medailles en een mooie kampioensschaal.
Een puike presentatie dus van dé trots uit Lansingerland die dit uiteraard lekker gevierd hebben met een hapje en een drankje.