Talenten dag 2022 op zondag 10 april

Heb jij talent, wil je beter worden en hoger voetballen of keepen? Wil je spelen tegen Feyenoord, Sparta, Excelsior en andere topclubs? De jaarlijkse Talenten dag bij TOGB bied je de kans te laten zien dat jij er klaar voor bent.

De jeugdopleiding van TOGB is één van de beste in de regio. JO11-1 speelt hoofdklasse en vanaf JO13 spelen alle hoogste selectieteams op divisieniveau. En alle teams spelen met een herkenbare stijl. TOGB staat voor goed en verzorgd voetbal. Dat dit opvalt blijkt wel uit het feit dat elk jaar een aantal spelers uit onze jeugdopleiding de stap maakt naar de opleidingen van betaald voetbalclubs. Daarbij leveren we uit de jeugd ook spelers aan het 1e wat momenteel hoofdklasse speelt, op dit moment zit er in het 1e 80% spelers vanuit onze eigen jeugd. Zondag 10 april op Sportpark Het Hoge Land bij TOGB is er weer een Talenten dag waarbij op selectieniveau getraind wordt. Trainingen worden verzorgd door selectietrainers.

Voor wie is de talenten dag?

De Talenten dag is voor jeugdspelers die nog geen lid zijn van TOGB maar dat wel willen worden en die in het volgende seizoen minimaal in JO13-2, (geboortejaar 2011, eigenlijk JO12, maar die schuiven we door.) gaan spelen t/m O23.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze Talenten dag te melden bij je huidige vereniging.

Wat kan ik verwachten bij en van TOGB?

TOGB is een actieve en gezellige club met een mooi en modern complex. Wij investeren veel in onze jeugdtalenten:

  • Ervaren en gediplomeerde trainers
  • Oefenwedstrijden tegen clubs van hoger niveau
  • Internationale toernooien
  • Techniek- en looptraining
  • Medische en mentale begeleiding

Wil je deelnemen aan en mee doen aan de talenten dag?  Vul dan hieronder het inschrijfformulier in en mail deze naar Nicole Hijdra.

Inschrijven Talenten dag TOGB

Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar? Meld je dan nu aan door het sturen van een mail met daarin de onderstaande gegevens!

Voornaam:                       

Achternaam:

Geb. datum:

Huidige vereniging:

Vorige vereniging(en):

Huidig team met klasse:

Positie:

Links/Rechtsbenig:

Email adres:

Mobiel nummer:                                                                                                                                                              

Mail deze gegevens naar Nicole Hijdra [email protected]

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een keuze uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging. We adviseren je om je deelname aan onze Talenten dag te melden bij je huidige vereniging.

Graag tot zondag 10 april 2022.