TOGB zaterdag wint bij hervatting competitie

TOGB zaterdag heeft heer eerste duel na de winterstop winnend afgelsoten. Op bezoek bij SV Buytenpark in Zoetermeer was het keurkorps van Raymond Kaaijbeek oppermachtig. Na 90 minuten keerde de geel zwarten met een 0-3 overwinning huiswaarts.

Schaars

De eerste wedstrijd na de lange winterstop was  goed te zien dat de manneen het voetballen om de punten hadden gemist. Heel de wedstrijd werd gedomineerd door de ploeg uit Berkel en Rodenrijs. Helaas kwam dit de eerste helft nog niet tot uiting in de score. Slechts eenmaal vonden de geel zwarten het net. Na een uitgemeten voorzet van Koen van den Broek kon Emercan Bagcan op het half uur vrij inkoppen, 0-1.

Domineren

Direct na de rust was het Sam Havenaar die een voorzet van Emercan Bagcan doeltreffend afrondde, 0-2. Hierna liet TOGB zien waar het goed in kan zijn. Het balletje rond laten gaan met veel beweging op de helft van de tegenstander. Het leverde legio kansen op, maar geen goels. Slechts één keer beloond TOGB het prima spel met een treffer. Na een prima steekbal van Ryan Lol stuitte Shaqiel Mohamedhoessein nog op de doelman maar kon Jim Havenaar de rebound binnen schieten, 0-3. Een goede start na de lange winterstop met een prima overwinning, wat alweer de derde op een rij is in de competitie.

Volgende week speelt TOGB thuis tegen Ommoord om 15:00 uur.