Paul Lieverse in ‘ZorgSaam’ op donderdag 17 februari

Paul Lieverse is een gepensioneerd arts en anesthesioloog. In het begin van zijn medische carrière werkte hij een aantal jaren in het buitenland. Tijdens het grootste deel van zijn anesthesiologische loopbaan werkte hij in de Daniel den Hoed Kliniek.
Heel zijn medische carrière was hij actief als docent. Het was in de jaren 80 zelfs hoofdbestanddeel van zijn werk in China. Zijn werk als pijnarts bracht talloze uitnodigingen om uitleg te geven over pijnbehandeling, zowel voor professionals als voor patiëntenverenigingen. Paul is politiek actief voor de Christen Unie in Lansingerland
Luister naar het verhaal van Paul Lieverse op donderdag 17 februari van 20 tot 22 uur in de uitzending van het radioprogramma ‘ZorgSaam’ als hij in gesprek gaat met Hans Cieremans.