Kijk terug: Goedenavond Lansingerland 9 februari

Woensdagavond was alweer de tweede editie van Goedenavond Lansingerland in 2022. In deze uitzending hadden we het met Paul Lieverse over de stand van zaken wat betreft corona. Hoe zit het met de besmettingen, kunnen we het zien als gewone griep en wanneer kunnen we weer naar een festival? Over festivals gesproken, Jitske de Graaf van Lansinger Winterland vertelde ons over het cancelen van het festival dat afgelopen weekend plaats had moeten vinden. 
Omikron zorgt voor veel besmettingen, ook op scholen. Hoe gaan leerkrachten om met al die besmettingen en thuis lesgeven. We hoorden het van een leerkracht en een psycholoog.

Deze maand worden ze beëdigd, we hebben het over de politiekids. Wie zijn ze en wat gaan ze doen? Aan tafel bij presentator Rutger Hillenaar schoven ze aan.

Na ruim 2 jaar werd er tijdens de afsluiting van de Poëzieweek in Theater ’t Web afscheid genomen van gemeentedichter Mark Boninsegna. Wethouder Cultuur Titia Cnossen had de eer om de nieuwe gemeentedichter van Lansingerland bekend te maken.