Negen keer ja tegen verlenging bij TOGB

De selectie van Mark Schuur die recent zijn verblijf bij TOGB met twee seizoenen verlengde, krijgt langzaam vorm richting het seizoen 2022-2023. De oefenmeester voert samen met de Technische Commissie momenteel gesprekken met alle spelers van de huidige selectie. Ook wordt gesproken met de spelers die nu actief zijn in TOGB O23. Twan Verdel die momenteel deel uitmaakt van TOGB O23, wordt vervroegd aan de zondagselectie toegevoegd.

 

Inmiddels hebben 9 spelers hun ja gegeven op de vraag of zij volgend seizoen actief willen zijn bij TOGB. De eerste was aanvoerder Jay Zandbergen. Na Jay volgden Twan Verdel en de broers Leroy en Moreno Zwarteveld.  De staf is verheugd dat ook verdedigers Max de Inkel en Wouter Vermeer, doelman Colin Kraaijbeek en aanvallers Guus Steerneman en Sitor Sla komend seizoen deel uit zullen maken van de TOGB-selectie.