Aanvoerder Zandbergen blijft en wil met TOGB hogerop

 • Als aanvoerder van TOGB zondag heeft Jay Zandbergen ook voor komend seizoen aangegeven om selectiespeler te zijn. Zandbergen gaf met een handdruk zijn ja aan trainer Mark Schuur.

  Jay ook volgend seizoen ben je weer speler van TOGB. Je hoeveelste jaar bij TOGB wordt dit?

  Komend seizoen zal mijn 7de jaar worden bij de zondagselectie en alweer mijn 14de jaar bij deze mooie club.

  Waarom blijf je?

  Meerdere factoren. Het gevoel is goed en de ambities van de club, sluiten aan bij mijn eigen ambitie. De mogelijke komst van de 4de divisie en de nieuwe staf, zorgt voor nieuwe inzichten waar ik mezelf als voetballer en persoon verder kan ontwikkelen. En zo kan ik nog wel meer redenen verzinnen.

  Wat wil je met TOGB nastreven komend seizoen maar ook dit seizoen?

  Ik denk dat wij in de eerste seizoenshelft in verschillende wedstrijden hebben kunnen laten zien waar wij toe in staat zijn als groep. Zoals in de laatste competitiewedstrijd tegen koploper Hoogeveen, die nog ongeslagen was. Wij winnen die wedstrijd en laten zien van iedereen te kunnen winnen. Hier kunnen we mee verder, als team. In de tweede seizoenshelft willen we aanhaken en blijven meedraaien bij de bovenkant van de middenmoot.

  Komend seizoen is, na twee seizoenen met corona als boosdoener, nog ver weg, maar wij als groep en TOGB als club en ook ik persoonlijk streven ernaar om in de te vormen 4de divisie te gaan spelen. Of dit volgend seizoen al wordt ingevoerd weet ik niet, maar hoop ik wel.

  Hoe weet je als speler dat je bij TOGB wilt blijven?

  Ik denk dat je dat bij een warme club als TOGB direct voelt. Wat ik als persoon doe is kijken waar wil ik naar toe wil en wat de club ambieert. Wanneer dit op elkaar aansluit is de keuze voor mij vrij simpel. Er moet wel iets heel bijzonders op mijn pad komen wil ik TOGB verlaten.

  Iedereen is tegenwoordig gefocust op “het hoogst haalbare”, maar ik vind het plezier in het spelletje minstens net zo belangrijk. Tuurlijk ik zou ook op het hoogste niveau willen spelen, maar waarom dan niet met TOGB?