Documentaire “tussen Rotte en Schie”

De drie historische verenigingen in Lansingerland, samenwerkend onder de ‘Stichting Historisch Belang Lansingerland, hebben in 2020 gezamenlijk de documentaire “tussen Rotte en Schie” gemaakt. Door de Corona maatregelen kon de oorspronkelijke premiere in het Gemeentehuis niet plaatsvinden. Om te voorkomen dat deze documentaire ongezien in de vergetelheid raakt zal RTV Lansingerland zondag 16 januari om 12.00 en 17.00 uur de documentaire uitzenden. Na de première op RTV Lansingerland zal de documentaire te zien zijn op de website van de Historische Vereniging Berkel en Rodenijs. Op de voorpagina van deze website wordt door het aanklikken van de link ‘DOL’ de documentaire gestart.

De documentaire laat het ontstaan van Lansingerland zien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van prachtige filmopnamen met drones. Een echte aanrader!