Vrijdag 14 januari tussen 18 – 20 uur in het Magazine

Het lijkt nog ver weg, maar 16 maart gaan we in Nederland weer stemmen voor nieuwe Gemeenteraden. De partijen in de lansingerlandse raad zijn zich al enige tijd aan het voorbereiden op deze verkiezingen: verkiezingsprogramma’s zijn geschreven, kandidatenlijsten samengesteld en lijsttrekkers gekozen. In de verkiezingsprogramma’s presenteren de politieke partijen hun plannen voor de komende raadsperiode (2022 – 2026). Hoogste tijd om met de lijsttrekkers van de lansingerlandse politieke partijen om de tafel te gaan zitten en hun verkiezingsprogramma door te bladeren.

In januari komen alle lijstrekkers langs in de radiostudio van RTV Lansingerland. Iedere vrijdagavond tussen 18.00 – 20.00 uur in het programma Magazine bespreekt presentator Jan Willem de Vries met 2 lijsttrekkers hun verkiezingsprogramma.

7 januari: Petra Verhoef (PvdA) en Jan-Willem van de Beukel (CDA)
14 januari: Marko Ruijtenberg (Groen Links) en Simon Fortuyn (Leefbaar 3B)
21 januari: Ineke den Heijer (D66) en Matthijs Machielse (VVD)
28 januari: Cees-Willem Markus (CU) en Leon Hoek (WIJ Lansingerland)

De interviews zijn ook direct online te volgen via de website van RTV Lansingerland.

Vanaf half januari kunnen deze radio interviews als podcast nogmaals beluisterd worden op de speciale verkiezingspagina op de website van RTV Lansingerland.

De uitzending van 14 januari wordt herhaald op maandag 17 januari en woensdag 19 januari tussen 18 – 20 uur. En is natuurlijk ook te beluisteren via Uitzending Gemist: