Extra live nieuwsuitzending over de tijdelijke noodopvang asielzoekers

Lansingerland gaat voor 50 asielzoekers tijdelijke noodopvang realiseren in de gemeente. De locatie is inmiddels bekend. Tijdens een extra nieuwsuitzending van RTV Lansingerland en de gemeente Lansingerland kun je je vraag stellen aan experts in de studio.
De plek waar tijdelijke woonunits worden neergezet, is aan de Tobias Asserlaan in Bergschenhoek. Op het terrein achter het Wolfert Lansing gebouw, waar voorheen de GGD vaccinatielocatie zat, worden woonunits geplaatst om de 50 asielzoekers op te vangen. Door corona is het niet mogelijk om een fysieke informatieavond te houden, en daarom wordt er een digitale voorlichtingsavond gehouden: bij RTV Lansingerland. En er is dus ook gelegenheid voor het stellen van vragen door inwoners en ondernemers.

De uitzending begint op 12 januari om 19:00 uur. Als je je inschrijft via het formulier hieronder, krijg je van ons de Zoom-link toegestuurd. Via deze verbinding kun je via chat vragen stellen aan de gasten die we interviewen. En we kunnen je vragen om live in de uitzending je vraag te stellen.

Het is handig om voor die tijd Zoom alvast even te downloaden. Dat doe je via deze link: zoom.us/download

Meld je aan voor de uitzending

Fout: Contact formulier niet gevonden.