Wie winnen de vrijwilligersprijzen? Je ziet het in Goedenavond Lansingerland

Het is ondertussen traditie in Lansingerland: vroeg in het nieuwe jaar reikt de gemeente de vrijwilligersprijzen uit. Een spannend moment, want misschien wordt je wel in het zonnetje gezet! De burgemeester reikt de prijzen uit in het maandelijkse televisie-magazine Goedenavond Lansingerland.

Verder in de uitzending: ben jij het jaar ook weer sportend begonnen? Elk jaar starten veel mensen met dat goede voornemen. Maar hoe kom je nou van de bank af, en hoe houd je het vol? Nihal Fawzi gaat langs bij een personal trainer.

En in de studio spreekt Emily van Heiningen-Koning uitgebreid door met de burgemeester. We kijken terug op het afgelopen jaar, maar ook vooruit: naar het jaar dat voor ons ligt. De uitzending sluiten we feestelijk af met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen. In de categorie cultuur, groep en individueel reikt burgemeester Pieter van de Stadt een cheque uit.

Je ziet het woensdagavond om 20 uur live op Lansingerland TV, en online via onze website.