Speciale kersteditie van Kerk in de Huiskamer op Eerste Kerstdag

De Eerste Kerstdag staat bij RTV Lansingerland op de radio in het teken van een speciale kerstuitzending van “Kerk in de Huiskamer”. Presentatoren David en Anneke Poldervaart maken op Kerstochtend van 9:00 tot 13:00 uur een bijzondere uitzending. 

“Het wordt ook dit jaar een bijzondere en sfeervolle uitzending”, zegt Anneke Poldervaart, een van de presentatoren. Samen met David presenteert ze al jaren per  toerbeurt het programma op zondagochtend. Maar met kerst is het allemaal een beetje anders, dat gaan we natuurlijk niet allemaal verklappen. Gewoon lekker gaan luisteren zou ik zeggen…”

“Een heel klein tipje van de sluier: we beginnen om 9 uur, met een mix van heel veel mooie (kerst)muziek, natuurlijk mag een Kerstverhaal niet ontbreken, (dit jaar vertelt door de schrijver zelf), gedichten, en actueel nieuws uit de muziekwereld”, aldus David.

Om 11 uur kun je dan luisteren naar een Kerstdienst, vanuit de Dorpskerk in Bleiswijk. Graag willen we als kerken hoop brengen, “de geboorte en komst van Jezus Christus in deze wereld”, juist in deze tijd waarin zoveel eenzaamheid, angst en onzekerheid is. “In deze moeilijke en bijzondere tijd kunnen we opnieuw niet met een grote groep naar de kerk, maar zo kunnen mensen de kerkdienst en het kerstverhaal horen op een toegankelijke, veilige manier”.

Anneke Poldervaart, presentator Kerk in de Huiskamer

Natuurlijk is het programma te beluisteren via de ether op 92.2 FM, via deze website en via kabel, glasvezel en DAB+. De kerstuitzending van Kerk in de Huiskamer begint op zaterdag 25 december om 9 uur ’s morgens en duurt tot 13 uur.