Hoe ver vliegt een elektrisch vliegtuig?

Bij Rotterdam The Hague Airport wordt gewerkt aan duurzaam vliegen. Maar welke plaatsen kun je eigenlijk bereiken met de elektrische vliegtuigen die in de komende jaren op de markt komen?


var divElement = document.getElementById('viz1639219765396'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName('object')[0]; if ( divElement.offsetWidth > 800 ) { vizElement.style.width='1024px';vizElement.style.height='927px';} else if ( divElement.offsetWidth > 500 ) { vizElement.style.width='1024px';vizElement.style.height='927px';} else { vizElement.style.width='100%';vizElement.style.height='927px';} var scriptElement = document.createElement('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore(scriptElement, vizElement);