Terugblik bij ‘ZorgSaam’ op het tv-programma Cupido Ofzo op donderdag 9 december van 20 tot 22 uur

De technicus van het programma ‘ZorgSaam’ is kandidaat geweest bij Cupido Ofzo, een datingprogramma voor mensen met een beperking. Of beter gezegd: ‘Mensen met mogelijkheden’ Het programma werd op zeven maandagavonden uitgezonden op SBS 6 en het werd gepresenteerd door Wendy van Dijk en Leonie ter Braak. Donderdag 9 december blikken Mathijs en ik terug, samen met medekandidaat Gea Zandink terug op deze serie programma’s.
Er deden zeven kandidaten mee aan Cupido Ofzo. Zij kampen allemaal met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenaandoening. Hierdoor was het voor hen een stuk lastiger om een liefdespartner te vinden, maar gelukkig openden Leonie en Wendy hun datingbureau ‘Cupido Ofzo’. Zij besloten deze bijzondere kandidaten een handje te helpen.
De kandidaten gingen op speciale dates, zoals een romantische picknick met een prachtig uitzicht, een exclusief diner aan het strand of een foodtruck met Italiaanse lekkernijen in het park. Zijn de vonken over geslagen op deze eerste date? Ondertussen kregen de kandidaten alle aandacht en zorg van Leonie en Wendy die ze nodig hadden. Na de eerste date was het aan de kandidaten zelf, maar de presentatrices bleven op de achtergrond aanwezig als steun.