Maakt Metropoolregio Rotterdam Den Haag de lucht schoner?

Voor de regio Rotterdam – Den Haag is vervoer een belangrijke bron van luchtvervuiling door de uitstoot van fijnstof en stikstofdioxiden. Deze infographic laat de effecten zien van de maatregelen van de metropoolregio.


Metropoolregio MRDH Luchtklimaatmaatregelen (2)
var divElement = document.getElementById('viz1636821110507'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName('object')[0]; if ( divElement.offsetWidth > 800 ) { vizElement.style.width='1024px';vizElement.style.height='1351px';} else if ( divElement.offsetWidth > 500 ) { vizElement.style.width='1024px';vizElement.style.height='1351px';} else { vizElement.style.width='100%';vizElement.style.height='2527px';} var scriptElement = document.createElement('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore(scriptElement, vizElement);