Goedenavond Lansingerland 3 november

Lansingerland – Woensdagavond als de klok 20 uur slaat is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van Goedenavond Lansingerland. Presentatrice Emily van Heijningen-Koning bespreekt met de tafelgasten de onderwerpen die bij Lansingerlanders spelen.

Een van de onderwerpen is de stroom- en gasprijzen, die schieten door het plafond. Hoe kunnen we daar als inwoners op besparen? Jan Al van Energie Loket en Nieuwe Lansinger Stroom geeft uitleg. Om er thuis lekker warmpjes bij te kunnen zitten moet je wel een huis hebben. Dat is in Lansingerland nog niet zo makkelijk, we bespreken de woningnood met Hanneke Vliet Vlieland van 3B Wonen en wethouder Kathy Arends. De donkere dagen staan voor de deur, maar niet alleen de donkere dagen. Er worden in deze periode veel meer woninginbraken gepleegd. Hoe wapen je je daartegen? Wijkagent Annemiek Roos en Karel Neelis van Buurtpreventie Lansingerland geven je tips. En eenzaamheid bij jongeren. Het vind niet alleen plaats rond de feestdagen, maar het hele jaar door. Een nieuw project hoopt daar verandering in te brengen.

Komende woensdagavond 3 november om 20 uur live op Lansingerland TV.