Nieuwe politieke talkshow: Het Raadhuis

Lansingerland – Op RTV Lansingerland is er één keer in de maand een nieuwe talkshow te zien. Het politieke programma Het Raadhuis zie je iedere avond vanaf de derde woensdag van de maand. De komende maanden gaan we 2 lokale politieke partijen voor u aan de tand voelen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

In de eerste uitzending van Het Raadhuis zijn Leefbaar 3B en de VVD Lansingerland te gast. Geen gedoodverfde politieke tegenstanders maar juist partijen die in elkaars verlengde liggen. We hebben daar bewust voor gekozen om de partijen die dicht bij elkaar liggen tegen elkaar af te zetten, omdat de standpunten lokaal toch al veel dichter bij elkaar liggen dan landelijk. Door juist meer gelijkgestemde partijen met elkaar te vergelijken, hopen wij dat u als kiezer een gedetailleerder beeld krijgt van de verschillende politieke standpunten van de partijen.

Bekijk hieronder de eerste uitzending terug.