Debby Wezelenburg te gast in ‘ZorgSaam’ om te vertellen over Feng Shui

Donderdag 16 september is Debby Wezelenburg te gast in het programma ‘ZorgSaam’ van 20 tot 22 uur. Zij gaat vertellen over Feng Shui

Feng shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve.

Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

Het doel van Feng shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.