Zwarte Pijl is TOGB zaterdag de baas

TOGB heeft tijdens het HBSSS ook haar tweede wedstrijd verloren. De mannen van Raymond Kraaijbeek begonnen goed aan de wedstrijd. Het team had veel balbezit, maar kon dit balbezit niet omzetten in echte kansen. Zwarte Pijl was in de eerste helft ook zeker aanwezig en kwam geregeld door via hun linkerkant. Het leverde een snelle 1-0 op voor de Rotterdammers.

Druk op Zwarte Pijl

Hierna trok TOGB het spel naar zich toe en kwam het steeds vaker in de zestienmeter van Zwarte Pijl. Een splijtende pass van Thom Ruigrokop Emercan Bagcan, die vervolgens de meegelopen Jim Havenaar bediende voor de gelijkmaker, 1-1. Vervolgens had TOGB het overwicht via kansen uit moeten bouwen tot een voorsprong. Zo schoot Jim Havenaar voorlangs, ging een kopbal van Rob Gerritsma naast en kopte Emercan Bagcan over. Toch bracht Bagcan TOGB op 1-2. Bagcan verloor de bal, veroverde de bal terug en schoot de bal van 20 meter strak laag in de verre hoek. TOGB ging met een verdiende 1-2 voorsprong de rust in.

Slordig

De tweede helft was minder dan de eerste. Beide teams leden door slordig spel vaak balverlies. Beide ploegen waren in het tweede bedrijf onrustig waardoor er weinig tot geen fatsoenlijke kans werd gecreëerd.

Afstraffen fouten

Zwarte Pijl profiteerde van slordig uitverdedigen van de geel zwarten, door in de omschakeling via de snelle linksbuiten de 2-2 aan te laten tekenen. TOGB kon in de gehel tweede helft slechts één keer dreigend voor het Zwarte Pijl doel komen. De inzet van Freek Borsboom was te slap om de Zwarte Pijl doelman te verrassen. Vijf minuten voor tijd was het wederom de linksbuiten van Zwarte Pijl die in de omschakeling diep werd gestuurd en de eindstand bepaalde op 3-2.