Zomerse activiteiten in Lansingerland in Zicht

Lansingerland in Zicht – In de laatste aflevering van Lansingerland in Zicht van dit TV seizoen gaat verslaggeefster Nihal vakantie vieren in eigen gemeente en brengen we een bezoekje aan de moestuinvereniging in Berkel.

Lansingerland vakantieland
Tussen de grote steden in een oase van rust en bosrijke omgeving kun je gewoon kamperen bij Camping Het Lansingerland. Wij gingen op de warmste dag van het jaar langs bij de camping. Want met corona nog in de buurt, blijven mensen ook nog liever in de buurt.

Digitale wereld
De digitale wereld is voor veel ouderen nog wereldvreemd. Maar als dat aan Welzijn Lansingerland ligt is dat binnenkort verledentijd. Welzijn Lansingerland geeft ouderen in de gemeente een cursus om om te leren gaan met een iPad.

Lansingerlandgenoot Gerda de Boer
Iedere maand portretteren we een bijzonder of markant persoon uit de gemeente. Deze maand zijn we langs gegaan bij het Ronald McDonald huis, want daar is Gerda de Boer al 35 jaar vrijwilliger. We krijgen een rondleiding door het Ronald McDonald huis en Gerda laat ons haar werkzaamheden zien.

Moestuinen is helemaal hot
Veel mensen hebben in de tuin dan ook een eigen moestuin met besjes of appels. Maar bij Moestuinvereniging Berkelhof gaat het er wat groter aan toe. Op een terrein van 2,5 hectare hebben maar liefst 160 mensen een eigen volkstuin. 

Nu ieder heel uur op Lansingerland TV en online via Youtubel