Bobby’s Bigband live op TV

Vrijdagavond besloot het kabinet tot het aanscherpen van de coronamaatregelen vanwege de forse stijging van het aantal besmettingen. Maar het aanscherpen van de maatregelen mag de pret niet drukken, zondagmiddag speelt Bobby’s Big Band live op Lansingerland TV.

Er is maanden naar uit gekeken, maar morgen is het dan eindelijk zo ver. Bobby’s Big Band treed op in de tuin achter het Willem Huygensz. Kaartjes zijn er bijna niet meer, daarom kan je het optreden live volgen op Lansingerland TV.  “De band heeft enorm uitgekeken naar het moment dat we weer voor publiek kunnen spelen.” vertelt Freek Halsema, dirigent van de band.  “We kunnen nog maar een paar weken echt weer samen spelen, en we zijn heel blij dat we morgen weer muziek gaan maken voor anderen. Mensen moeten vooral komen kijken, omdat het eindelijk weer mag. Veel live optredens mogen nog niet, deze wel, en dat is bijzonder. We hebben een heel leuk en uitgebreid programma, wat thuis voor de buis te bekijken is.”

Feest zondagmiddag 11 juli mee voor de buis vanaf 14:30 uur op Lansingerland TV.

Inloop 14:00 uur
Start optreden en uitzending 14:30 uur.

KPN: 1386
Ziggo Kabel: 332, Ziggo Mediabox (UPC Horizon): 36
T-Mobile Thuis: 722
En online via onze website

 

Foto: Bobby’s Big Band