Paternot schiet TOGB langs Berkel

Zaterdag 26 juni was het dan eindelijk tijd voor een “ouderwetse” pot voetbal. De jeugdige zondag selectie van debuterend hoofd coach Mark Schuur nam het op tegen de buren van cvv Berkel onderleiding van coach Jan van der Lugt.

Dat het spel nog niet is zoals van voor de pandemie, maakte spelers en toeschouwers niet uit. Iedereen was blij dat er na een lange periode gevoetbald werd, er samen een biertje gedronken kon worden en genoten zichtbaar van het weer kunnen spelen van wedstrijden voor publiek. In de eerste 45 minuten waren er een paar kansen voor beide teams. Doelpunten waren er niet te noteren voor de thee.

In de tweede helft veel wisselingen aan beide kanten. Voor de toeschouwers waren er twee juich momenten bij treffers te voor TOGB. Beide goals werden gemaakt door Sven Paternot. De 1-0 kwam uit een prima aanval van de geel zwarten, de tweede maakte de centrum aanvaller vanaf de penaltystip.

Voor de zomerstop spelen beide teams nog een paar keer vriendschappelijk.