Ontdek je vrijwilligerskracht in Lansingerland

Bezoek leuke, interessante maatschappelijke organisaties bij jou in de buurt van 7 tot en met 12 juni!

Vrijwilligerswerk doen in je eigen buurt – dat is hartstikke leuk en het draagt bij aan een mooie woonomgeving. Ook bij jou in de buurt zijn mooie vrijwilligersorganisaties. Misschien vind je het leuk om daar een handje te helpen: een enkele keer, op vaste momenten, projectmatig…. er is altijd een klus die bij je past.

Wanneer

In de week van 7 tot en met 12 juni openen 21 maatschappelijke organisaties hun deuren. Samen laten ze zien wat ze doen voor Lansingerland en wat je als vrijwilliger kan bijdragen. Bezoekers kunnen gewoon een keer kennismaken, horen en zien wat de organisaties doen en bijdragen, maar ook in gesprek gaan over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. De kennismakingen zijn Coronaproof.

Workshops

Ook RTV Lansingerland is altijd op zoek naar extra vrijwilligers en doet mee aan deze vrijwilligers week.

Hoe leuk zou het zijn om daar een keertje te mogen kijken hoe wij bij RTV Lansingerland radio of TV maken? Dat kan op zaterdag 12 juni tussen 12uur en 15uur geven we diverse workshops en kun je de studio bezoeken. Schrijf je hieronder in

Bekijk hier alle locaties: https://www.viplansingerland.nl/ontdek-je-vrijwilligerskracht

Fout: Contact formulier niet gevonden.