Raymond de Romph nieuwe O23 hoofdtrainer coach bij TOGB seizoen 2021-2022

Schiedammer Raymond de Romph is door TOGB aangesteld als hoofdtrainer coach van de talenten die uitkomen in de O23. De Romph is hiermee de opvolger van Damiano Vaudo die TOGB eind van het seizoen verlaat.

 

De Romph komt over van Excelsior’20 waar hij recent hoofdtrainer was.

 

Raymond de Romph is 42 jaar oud en docent Lichamelijke Oefeningen op Het Lyceum Vos in Vlaardingen. Samen met mijn vrouw, Inge, heeft hij twee dochters. Fiene van 7 en Philou van 3.

De Romph heeft bijna zijn hele voetballeven bij VFC gespeeld. Ook heeft hij een uitstapje naar sc Feyenoord gemaakt en in de senioren bij HBSS gespeeld. Na als speler te zijn gestopt heeft hij zich vol op het trainersvak gestort. Eerst bij HBSS als jeugdtrainer om daarna de A en B jeugd van VFC te gaan trainen. Na het behalen van het TC-2 diploma ging de Romph aan de slag bij de senioren van VFC, waar hij 4 jaar het tweede heeft getraind en ook 4 jaar verantwoordelijk was voor het eerste van de zondagselectie van VFC. Het laatste jaar was De Romph trainer-coach bij Excelsior’20.

Peter Stoutjesdijk is verheugd dat hij in deze moeilijke tijd Raymond de Romph naar TOGB heeft kunnen halen als eindverantwoordelijke voor de talenten uitkomend in TOGB O23.