Bingo voor verzorgingstehuizen live op tv

Lansingerland – Op zaterdag 27 maart organiseert de Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs een ouderenbingo live op de televisiezender van RTV Lansingerland. 

Normaal gesproken organiseert De Ronde Tafel 136 Berkel en Rodenrijs in het voorjaar het jaarlijkse Concert at the Park om geld in te zamelen voor goede doelen.  Alleen heeft corona daar, net zoals vorig jaar, een stokje voor gestoken. Bij de Ronde Tafel zitten ze niet stil en bedachten ze een leuk alternatief voor de ouderen in Lansingerland. Voor ruim 430 ouderen die begeleid wonen in de bejaarden- en verzorgingstehuizen in Lansingerland is er een bingo georganiseerd. Het trekken van de bingo getallen vindt geheel coronaproof plaats op afstand. Op RTV Lansingerland is vanaf 14.30 uur een live televisie uitzending te zien van de trekking. Naast de gezellige bingo gepresenteerd door Johnny Talento, zal de muzikale omlijsting verzorgd worden door Ben Cramer. Bij een bingo hoort natuurlijk ook wat te snacken. De Ronde Tafel heeft voor alle ouderen een borrelbox met hapjes en drankjes geregeld.

Zaterdagmiddag 27 maart vanaf 14:30 uur op Lansingerland TV.