Benefiet TOGB live op TV

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 8 januari 2021, de data die bij veel TOGB’ers lang in het geheugen zal staan. Een brand legde de tribune van het hoofdveld volledig in as. Op zaterdagavond 20 maart is er een benefietavond georganiseerd om geld op te halen voor een nieuwe tribune. De benefietavond is online te volgen via Twitch en op TV bij RTV Lansingerland.

Het treurige nieuws heeft niet alleen Lansingerland opgeschrikt, ook de landelijke media berichten over de brand. “De liefdevolle berichten die op allerlei manieren onze club bereiken zijn hartverwarmend en worden zeer gewaardeerd.” laat voorzitter Andy Wibier van TOGB weten. In samenwerking met De Businessclub van de vereniging wordt een avond georganiseerd vol gezelligheid met onder andere een muziekbingo, livemuziek van zangers, DJ’s en een prijzenloterij.

Zaterdagavond vanaf 16:30 uur: TOGBenefietavond op RTV Lansingerland.