Staf zondagselectie komend seizoen bijna rond

De afgelopen weken kwam naar buiten dat Mark Schuur komend seizoen hoofdtrainer van TOGB zal zijn. Schuur zal een zeer ervaren staf aantreffen op het Hoge Land.

 

Zo zal hij als keeperstrainer Pim Doesburg in zijn staf treffen. Doesburg blijft nog een jaar actief en gaat aan zijn 10e seizoen beginnen. Materiaalman John Baard heeft eveneens zijn jawoord gegeven om komend seizoen te selectie wederom te verrijken met zijn diensten. John gaat hiermee zijn 38e !!! seizoen in bij de zondagselectie van TOGB. Sander den Uijl is ook weer van de partij en wordt de team-leider van de ploeg en gaat hiermee zijn 15e seizoen in bij de zondagselectie. Ook ex voetbalprof Roland Bergkamp zal weer actief zijn in de staf en gaat Schuur assisteren en als spitsentrainer aan de slag bij de elite van TOGB. Winston Baisie zal ook komend seizoen conditie, kracht en stabiliteitstrainer zijn van de zondagselectie. Frank Heintjes is wederom de teammanager van de zondagselectie voor het komend seizoen.

 

De benoeming van de nieuwe assistent-trainer coach van de zondagselectie laat nog even op zich wachten.