TOGB stelt Mustafa Taouanza aan als trainer coach JO19-1

Het technische hart van TOGB heeft voor het komende seizoen Mustafa Taouanza, roepnaam Moes, aangesteld als trainer coach van de JO19-1 selectie. De ambitieuze inwoner van Berkel en Rodenrijs en voetbaldier in hart en nieren, komt over van Nieuwerkerk waar hij afgelopen seizoen de JO18 onder zijn hoede had.

 

Taouanza is in het bezit van het UEFA TC3 jeugd trainersdiploma en hij wil het UEFA B trainersdiploma gaan halen. Samen met vrouw en twee zoontjes woont hij in Berkel en Rodenrijs. Zijn trainersloopbaan startte hij als assistent en was in deze hoedanigheid actief bij Swift Boys en Spartaan’20. Als hoofdtrainer was Moes actief bij zowel de senioren als bij de jeugd en deed hij ervaring op bij GLZ/Delfshaven, Swift Boys, Zestienhoven en Nieuwerkerk. Ook liep hij stage bij BVO Excelsior waar hij de C1 begeleidde.

 

Wij wensen Moes veel succes en voetbalplezier bij TOGB.