Aanvallende versterking voor TOGB zondag

De 20-jarige Michel van der Elst, verruilt komend seizoen zaterdag 3e klasser DSVP voor hoofdklasser TOGB.  Van der Elst speelt vanaf jongs bij de ploeg uit Pijnacker en staat al vanaf zijn 16e in het keurkorps van DSVP. Hij heeft besloten komend seizoen de overstap naar TOGB te maken. Tijd voor het horen wie hij is en naar zijn motivatie te vragen.

 

Michel welkom bij TOGB. Je komt in een getalenteerde groep terecht die eigenlijk net als jij nog weinig ervaring hebben met het spelen op hoofdklasse niveau. Een uitdaging om je te bewijzen?

Jazeker, ik kom vanuit de 3e klasse en het zal een flinke stap zijn om op Hoofdklasse niveau aan te sluiten en te gaan spelen. Wel voel ik mij op dit moment erg sterk. De laatste seizoenen heb ik mij goed ontwikkelt en ben ik vaak belangrijk geweest voor het team bij DSVP. Ik denk dat het tijd is voor een stap hoger op en dat nu het perfecte moment is om de stap te maken. Ik zie het als een hele mooie uitdaging om mijzelf te ontwikkelen en te laten zien bij TOGB. Met mijn kwaliteiten ga ik ervanuit iets toe te kunnen voegen aan de leuke jonge groep bij TOGB.

 

Mark Schuur is komend seizoen je trainer. Kende je hem al voordat je koos voor TOGB?

Nee ik kende de trainer niet. Wel geeft het mij een fijn gevoel dat de trainer nieuw is bij de club. Iedereen begint op “nul” en ik kan mij dus vanaf het begin gelijk laten zien.

 

Wat brengt Michel van der Elst in, in de selectie van TOGB?

Ik ben een linksbenige buitenspelen met snelheid. Mijn sterke punten zijn mijn man opzoeken en met een actie voorbij spelen. Ook heb ik een “lekkere” voorzet en dribbel in huis.

 

Wat is je doel in de selectie van Schuur?

Mijn doel is om mij zo snel mogelijk aan te passen aan het niveau bij de club en het team. Daarna wil ik natuurlijk zo snel mogelijk een basisspeler worden en veel goals maken en assists geven voor het team.

 

Tot slot wat moeten de supporters weten over je als speler?

Ik geef mij altijd voor de volle 100% voor het team, ben altijd opzoek naar een goal of assist. Ook probeer ik het publiek te vermaken en mijn tegenstander te verrassen door een mooie actie.