Crowdfund actie Arwin Kuijsten goed voor € 500!!

 

 

Sandra van Kuijsten is de moeder van Arwin. Haar zoon speelt bij TOGB in de JO10-8 . Via crowdfunding heeft Arwin 500 euro opgehaald voor de realisatie van de nieuwe tribune voor TOGB. Super gedaan Arwin! Sandra verteld aan tribunevoortogb.nl waarom zij dit als gezin hebben gedaan.

 

Wat dachten jullie toen jullie hoorde dat de tribune van TOGB door brand verwoest was?

Wij wonen ongeveer naast de tribune en Arwin is uit bed gekomen om naar de brand te kijken. De vlammen kwamen boven de daken uit en dat was heftig om te zien. Hij was erg verdrietig. Zaterdag ochtend zijn we samen bij de tribune gaan kijken en in de paar minuten dat we weer naar huis liepen hebben we de actie samen verzonnen en gelijk opgezet !

 

Jullie waren een van de eerste die een actie startte. Was het een spontaan idee?

Ja heel spontaan en ondanks Arwin pas aan zijn 2e seizoen bezig is bij TOGB voelt Arwin zich een trots lid van de club. We hebben binnen ons eigen netwerk de actie gedeeld en zo te werven. Zelfs opa’s en oma’s die niet uit Berkel komen hebben spontaan geld gedoneerd.

 

Inmiddels is jullie actie onderdeel van de actie tribunevoortogb.nl waar alle acties worden gebundeld. Hoe denken jullie erover dat jullie actie op is gegaan in deze actie?

Heel fijn dat wij ons steentje hieraan hebben kunnen bijdragen.

 

Jullie maken onderdeel uit van TOGB. Wat betekend TOGB voor jullie?

Leuke club waar Arwin zich erg op zijn gemak voelt! Heel jammer dat dit 2e seizoen voor Arwin zo loopt, maar daar kan niemand iets aan doen. Verder kunnen wij al 6,5 jaar niet om TOGB heen, omdat we er naast wonen 😂. De keuze om daar te gaan voetballen, was een hele makkelijke.

 

Arwin en natuurlijk ook jullie als ouders, mogen trots zijn dat er 500 euro is opgehaald. Er komt later als het weer kan en mag een moment dat Arwin de cheque aan de club gaat overhandigen. Vindt hij dit spannend?

Ja dat vindt hij spannend, maar ook super leuk en trots.

 

Tot slot op 6 maart is er de TOGBenefiet. Zijn jullie van de partij bij dit online evenement?

Wij zijn als gezin van de partij op 6 maart.

 

 

 

 

https://tribunevoortogb.nl/index.php/2021/02/14/crowdfund-actie-arwin-kuijsten-goed-voor-e-500-2/