Benefietavond TOGB verplaatst

Allereerst een woord van dank voor jullie enorme enthousiasme over het benefiet-evenement voor de tribune voor TOGB op 20 februari! We zien dat veel mensen zich inmiddels hebben opgegeven voor de muziekbingo en loterijen, dus we gaan de goede kant op om er een gezellige avond van te maken en geld in te zamelen voor de herbouw van de tribune. Het doet ons ontzettend goed om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor TOGB!

Zoals je wellicht al hebt vernomen via het nieuws of op social media, heeft de overheid de avondklok verlengd tot in ieder geval 2 maart 2021. Omdat ons programma op 20 februari tot na 21:00 uur zal duren, is de kans groot dat mensen in de knoop komen om op tijd thuis te komen. Dat zou zonde zijn van ons mooie programma! We hebben daarom besloten om de benefiet-avond 2 weken te verplaatsen, waardoor de nieuwe datum 6 maart wordt.

Alle aanmeldingen en bestellingen van de borrelboxen blijven uiteraard gewoon staan, maar ook deze schuiven op naar de nieuwe datums. Iedereen wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Heb je jezelf of je gezin nog niet aangemeld? Ga voor meer informatie over het event via de link https://fb.me/e/1U5dtsvVD en bestel jouw borrelbox en loten voor 6 maart!

Bestellen kan via 010 226 0355 of via [email protected].

We hopen op uw begrip en we gaan er gewoon een waanzinnig mooie avond van maken op 6 maart!

Graag tot dan.