Mark Schuur nieuwe trainer TOGB zondag

Mark Schuur is de nieuwe trainer van TOGB zondag. De Hagenaar volgt bij de Hoge Land bewoners de naar sc Feyenoord vertrekkende Ronald Ermes op. Schuur is 45 jaar en zal net als zijn voorgang, bij TOGB komend seizoen aan zijn eerste “klus” als eindverantwoordelijke beginnen.

 

Schuur is momenteel assistent-trainer bij 3e divisionist rkvv Westlandia. Bij Westlandia is Schuur bezig aan zijn 2e seizoen als assistent. Op sportpark De Hoge Bomen was hij ook actief als eindverantwoordelijke van de JO19 dat uitkomt in de 2e divisie.  Bij ADO Den Haag werkte Schuur in de periode 2012 tot 2018 als jeugdtrainer bij onder andere de O17 en O16. Jeugdtrainer was hij ook bij UVS (O19), Forum Sport en DSO.

 

Schuur is in het bezit van het UEFA TC1, is 45 jaar oud, woont in Den Haag en is vader van één zoon. In het dagelijks leven is hij verbonden aan Scholengemeenschap Melanchton, waar hij docent lichamelijke opvoeding is op de Blesewic in Blijswijk.

 

Overigens is Mark Schuur niet de eerste trainer uit de familie die aan TOGB verbonden is. Vader Dick ging zijn zoon voor en promoveerde in 1976 met TOGB vanuit de 3e klasse naar de 2e klasse.