Elf namen bekend voor TOGB zondagselectie 2021-2022

Recent werd bekend dat de huidige oefenmeester van TOGB zondag Ronald Ermes en zijn assistent Kevin Stiefel, komend seizoen voor de groep van sc Feyenoord zullen staan. Het technische hart vab TOGB heeft in de afgelopen voetballoze weken niet stil gezeten. De beleidsmakers van TOGB hebben deze periode benut om met spelers over het volgende seizoen te spreken. Dat heeft heeft geresulteerd in elf spelers die bij TOGB blijven.

 

In het seizoen 2021-2022 zullen de volgende spelers onderdeel uitmaken van de TOGB-zondagselectie:

Doelman Moreno Zwarteveld, verdedigers Vince Kohl, Wouter Vermeer, Kjell Scheers, Damiano Vaudo, middenvelders Leroy Zwarteveld, Ryan Pronk en aanvallers Max Lefevre, Bas Mourits, Merick Heintjes en Guus Steerneman hebben ja gezegd tegen nog minimaal een jaar TOGB.

 

Over de technische staf, de overige spelers uit de huidige selectie en eventuele stoppende, vertrekkende of nieuwe spelers is nog niets te melden.