Extra Goedenavond Lansingerland over grootschalig testen

Vanavond om 20:30 uur is er een extra uitzending van Goedenavond Lansingerland met betrekking tot het risicogericht grootschalig testen in Lansingerland. Afgelopen maandag werd op de persconferentie bekend gemaakt dat alle inwoners van Lansingerland ouder dan 2 jaar opgeroepen worden om zich te laten testen op het Coronavirus. In deze live uitzending gaat presentator Cornel van der Heiden in gesprek met burgemeester Pieter van de Stadt en Ewout Fanoy, arts-infectieziektebestrijding GGD Rotterdam-Rijnmond.
Waarom wil men iedereen in de gemeente Lansingerland testen? Hoeveel mensen worden er getest en hoe wordt dit georganiseerd? Waarom wordt iedereen vanaf 2 jaar getest? Deze en meer vragen worden vanavond beantwoord door deskundigen. Kijken dus vanavond vanaf 20:30 uur live op RTV Lansingerland en Facebook.