Dit zijn de winnaars van de vrijwilligersprijzen!

Zoals ieder jaar reikt de gemeente Lansingerland vrijwilligersprijzen uit. Normaalgesproken is de uitreiking van de prijzen tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar vanwege corona kon dat helaas niet doorgaan. De uitreiking van de prijzen was deze keer live op Lansingerland TV te volgen in het programma Goedenavond Lansingerland. De gemeente reikt vrijwilligersprijzen uit in de categorie individuele vrijwilliger en vrijwilligersgroep. Dit jaar was er een eenmalige categorie bij, namelijk de coronacategorie.

Prijs voor de individuele vrijwilliger

 

Prijs voor de vrijwilligersgroep

 

Prijs voor de corona vrijwilliger

 

Goedenavond Lansingerland terugkijken kan via onderstaande link. In de uitzending spreekt presentator Cornel van der Heiden met burgemeester Pieter van de Stadt en wijkagent Annemiek Roos over de jaarwisseling en worden de vrijwilligersprijzen uitgereikt.