Uitreiking vrijwilligersprijzen live op TV

Het nieuwe jaar inluiden doen we met Goedenavond Lansingerland. Bent u er ook bij? Kijk live vanuit uw eigen huiskamer naar de speciale nieuwjaarseditie op woensdag 6 januari om 20.30 uur.

Nieuwjaarseditie
Samen met de burgemeester blikken we terug op 2020 en kijken we naar het jaar dat voor ons ligt. Traditiegetrouw zetten we met de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2020 onze vrijwilligers in het zonnetje. Via facebook en twitter kunt u live een kijkersvraag stellen aan de wijkagent of een prangend onderwerp aansnijden.

Goedenavond Lansingerland
Goedenavond Lansingerland is een samenwerking van de gemeente en RTV Lansingerland. Collegeleden, inwoners, maatschappelijke partners en ondernemers gaan live in de uitzending met elkaar in gesprek over actuele thema’s. De uitzending is te zien via de televisiezender van RTV Lansingerland en via een gezamenlijke livestream op Facebook van de gemeente en RTV Lansingerland. Via Facebook en twitter kunnen mensen live vragen stellen aan de tafelgasten.