Kerkdiensten tijdens de feestdagen op TV

Veel kerken zitten met Kerst normaal gesproken helemaal vol, maar met de huidige pandemie in ons midden is dat niet mogelijk. Vanuit huis kan je de diensten tijdens de Kerstdagen en op Oudjaarsdag volgen via Lansingerland TV.

Kerstavond 24 december
Op Kerstavond zijn op Lansingerland TV twee diensten te volgen. Om 18:30 uur is de kerstmusical vanuit de OLV kerk Berkel en Rodenrijs live te volgen. Deze wordt gepresenteerd door pastor Kuipers en Minh Thu Ko.
Om 20 uur is op Kerstavond de viering van GKV de Bron Berkel en Rodenrijs te volgen. Het wordt een viering met kerstzang en meditatie.

Eerste Kerstdag 25 december
Op Eerste Kerstdag kan je tijdens het kerstontbijt om 10 uur de viering van Hervormde Gemeente Bergschenhoek volgen. Om 12 uur is de dienst van GKV De Bron Berkel en Rodenrijs te zien.

Oudjaarsdag
Op donderdagavond 31 december is de dienst van GKV De Bron Berkel en Rodenrijs te volgen op Lansingerland TV. De dienst met voorganger Arjan Wilschut start om 20 uur. De dienst met een preek zal in het teken staan van herinneringsmoment van 2020.