Ronald Ermes van TOGB naar Feyenoord

Ronald Ermes verlaat aan het eind van het seizoen 2020-2021, na 4 seizoen, TOGB. De gedreven oefenmeester volgt bij zaterdag Hoofdklasser sc Feyenoord Raymond Frehe op, wiens contract aan het eind van het seizoen afloopt.

De succesvolle Ermes, liet veel TOGB-talenten in zijn selectie debuteren. Hij bracht de talentvolle TOGB-groep van de 2e klasse zondag naar de Hoofdklasse. Met het bereiken van de Hoofdklasse schreef hij tevens geschiedenis.

Recent werd de trainer door het technisch hart benaderd om in gesprek te gaan, over het verlengen van Ermes aflopende contract. Nadat beide partijen hierover de intentie hadden uitgesproken, meldde sc Feyenoord zich bij Ermes. Voor Ermes een kans bij een club waar hij graag wil gaan werken. TOGB had echter graag met Ermes verder gaan, maar respecteert de keus van haar huidige oefenmeester en wenst Ronald het allerbeste toe met deze stap.

TOGB zal opzoek gaan naar een geschikte opvolger voor Ermes, die past bij TOGB en de visie van de club.

 

Izaak Havenaar                            Peter Stoutjesdijk

Bestuurslid technische zaken         Technisch manager

 

 

https://voetbal.togb.nl/ermes