De Kracht van Lansingerland – Kathy Arends

Ondernemers: als je om je heen kijkt, hebben die het in de corona-crisis het best zwaar. In de podcast “De Kracht van Lansingerland” nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland. In elke aflevering vertelt de ondernemer zélf over zijn of haar organisatie, en leren we meer over de drijvende kracht achter de ondernemer.

In deze aflevering: Kathy Arends. Ze is geen ondernemer, maar wethouder in de gemeente Lansingerland. En dat maakt deze aflevering anders dan anderen, en toch eigenlijk ook niet. Wethouder Arends is een verbinder, zoals ze het zelf zegt, en daarmee past ze juist heel goed in de lijst van gasten die we ontvingen in de podcast “De Kracht van Lansingerland”. In dit gesprek vertelt ze over hoe zij Lansingerland ziet, hoe de gemeente ondernemers ondersteunt en bijdraagt aan een duurzame toekomst voor ondernemers in Lansingerland.

De podcast “de kracht van Lansingerland” wordt gemaakt door presentator Cornel van der Heiden in samenwerking met Tatiana van Rijswijk van Innervida. Elke vrijdagochtend wordt op de website van RTV Lansingerland de nieuwste aflevering geplaatst.