Speciale kersteditie van “Kerk in de huiskamer” op 1e Kerstdag

De Eerste Kerstdag staat bij RTV Lansingerland op de radio in het teken van een speciale kerstuitzending van “Kerk in de Huiskamer”. Presentatoren David en Anneke Poldervaart maken op Kerstochtend van 8:00 tot 12:00 uur een bijzondere uitzending. 

“Het wordt een bijzondere en sfeervolle uitzending”, zegt Anneke Poldervaart, een van de presentatoren. Samen met David presenteert ze al jaren per toerbeurt het programma op zondagochtend. Maar met kerst is het allemaal een beetje anders. “Zo beginnen we al om 8 uur. Om kwart voor 9 kun je dan luisteren naar een kerkdienst.”

David en Anneke Poldervaart in de studio van RTV Lansingerland tijdens een van hun uitzendingen op zondagochtend.

Maar daar blijft het niet bij. “Naast de kerkdienst zijn ook een kersthoorspel, gedichten, een kort kerstverhaal en veel mooie muziek te horen”, aldus David. “In deze rare en bijzondere tijd kunnen we nog niet met een grote groep naar de kerk, maar zo kunnen mensen de kerkdienst en het kerstverhaal horen op een toegankelijke, veilige manier”.

Natuurlijk is het programma te beluisteren via de ether op 92.2 FM, via deze website en via kabel, glasvezel en DAB+. De kerstuitzending van Kerk in de Huiskamer begint op vrijdag 25 december om 8 uur ’s morgens en duurt tot 12 uur.