LIVE: Goedenavond Lansingerland

Heeft u vragen over corona aan de burgemeester? Hoe viert u de feestdagen? Winkelen in coronatijd? Welke (coronaproof) activiteiten zijn er in Lansingerland? Kijk live vanuit huis de eerste editie van ‘Goedenavond Lansingerland’ op woensdag 9 december om 20.30 uur op Lansingerland TV. Lansingerlanders vertellen over de impact van corona en beantwoorden vragen van kijkers via een livestream. 

Coronaspecial
Tijdens de coronaspecial zijn bij presentator Cornel van der Heijden van RTV Lansingerland, te gast: o.a. de burgemeester, jongeren van de WipWap campagne, Annemieke Mulder van Humanitas, Ellen Eleonora van Samen Lansingerland en Thomas van Slagerij de With in Bleiswijk.

Goedenavond Lansingerland
Goedenavond Lansingerland is een samenwerking van de gemeente Lansingerland en RTV Lansingerland. Aan tafel schuiven onder andere collegeleden, inwoners, maatschappelijke partners en ondernemers aan die met elkaar in gesprek gaan over actuele thema’s in Lansingerland. De uitzending is te zien vanuit huis via een livestream van zowel de gemeente als RTV Lansingerland. Via de chat kunnen mensen vragen stellen aan de tafelgasten. De uitzending is ook live te volgen via RTV Lansingerland.