Mini concerten op RTV Lansingerland

Vanaf maandag 30 november kan je 3 weken lang genieten van lokale muzikanten in het nieuwe TV programma: Culturona.

Een concert bezoeken is in tijden van Corona bijna onmogelijk. Daarom brengen we op RTV Lansingerland iedere week een concert bij je thuis zodat jij kan genieten voor de buis. In de eerste uitzending kan je genieten van de klanken van Bianca de Vrind en Kate Yun Young. Bianca bespeelt de fluit en Kate de piano.

De week erna is het de beurt aan lokaal sterpianist Damien Heemskerk. Damien is net begonnen op het conservatorium en speelt tijdens de uitzending drie kwartier achtereen helemaal uit zijn hoofd prachtige composities.

In de laatste uitzending van deze reeks, die in week 51 te zien zal zijn, kan je luisteren naar de muzikale klanken van violiste Eline van den Beukel-Renes, Friso Woudstra op de vleugel, Jeroen Renes op de trompet en Wim Madderom op het 150 jaar oude orgel van de Onze Lieve Vrouwkerk.

Zet je televisie op RTV Lansingerland en geniet voor de buis van lokaal talent.