Joshua Eigenraam maakt debuut bij Excelsior Rotterdam

Joshua Eigenraam (18) heeft in de met 4-1 door Excelsior Rotterdam gewonnen thuiswedstrijd tegen jong AZ, zijn debuut gemaakt voor de Rotterdamse 1e divisionist.

 

Eigenraam mocht in blessuretijd Julian Baas aflossen en zijn eerste minuten maken in de hoofdmacht van Excelsior en de Keukenkampioen divisie. Afgelopen seizoen was Joshua Eigenraam al een vaste naam in de wedstrijden van Excelsior 2. Hij maakte samen met teamgenoten Maarten de Fockert en Kyle Ebecilio in de meeste duels zijn opwachting (13). Zijn debuut voor de reserves van Excelsior maakte Eigenraam op 4 maart 2019 in de wedstrijd tegen De Graafschap 2.

 

Joshua Eigenraam begon bij de mini F van TOGB, waar hij getraind werd door Lex van Winden, die zelf een verleden heeft als jeugdspeler van de Kralingers. Van Winden traint bij TOGB nu Figo, de jongere broer van Joshua. Eigenraam maakte eerder dit seizoen overigens ook al zijn eerste treffer voor Excelsior O21 in het duel tegen Vitesse O21.